Daruma Taisó

Daruma Taiso és una sèrie d'exercicis preparatoris amb origen en les tècniques de Budisme Zen, el Do-in, el Yôga, antigues tècniques Taoistas i les pròpies tècniques de Karate. L'objectiu és obtenir salut màxima a nivell físic i energètic. La pràctica de Daruma Taiso és progressiva i s'adapta fàcilment a l'evolució de cada alumne, així com, pot ser practicat per tot tipus de persones sense diferència d'edat o sexe. La seva pràctica segueix unes regles específiques que han de seguir amb atenció, ja que és un exercici profundament estudiat perquè l'evolució física, energètica i mental sigui equilibrat. Els múltiples beneficis del Daruma Taiso (exercicis de Body Dharma) són els següents:

- Enforteix i estira els músculs, tendons i articulacions de tot el cos, tant les estructures més externes com internes.

- Estimula els òrgans interns gràcies als seus moviments coordinats amb un mètode específic de respiració, proporcionant vitalitat màxima.

- Retorna al cos la flexibilitat, energia, agilitat i vitalitat.

- Proporciona al cos ia la ment relaxació i capacitat de concentració.

- Estimula l'energia (Ki) així com desbloqueja l'energia bloquejada.

- Els seus exercicis preparen al practicant de l'art marcial per executar els moviments més complexos.

Segueix-nos a Instagram

Al nostre Dojo, situat al bell mig de la Vila de Gràcia, impartim diverses disciplines orientals, fomentant principis tradicionales com l 'esforç, la disciplina, el respecte i l'auto control. Som una escola de valors.

Som un espai d'intercanvi i evolució obert a tothom, sense importar edat ni sexe.

Karate Goju-Ryu Shoreikan

Daruma Taiso

Tatsumi Ryu (Koryu)

Karate Infantil

Kendo

Swasthya Yoga

Senshin Dojo

Carrer Topazi, 21

08012 -  Barcelona

Tf. 654433041  (Esther)

Tf. 620410710  (Jaume)

senshindojobcn@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram

​© 2019  Senshin Dojo Barcelona