top of page

Daruma Taisó

Daruma Taiso és una sèrie d'exercicis preparatoris amb origen en les tècniques de Budisme Zen, el Do-in, el Yôga, antigues tècniques Taoistas i les pròpies tècniques de Karate. L'objectiu és obtenir salut màxima a nivell físic i energètic. La pràctica de Daruma Taiso és progressiva i s'adapta fàcilment a l'evolució de cada alumne, així com, pot ser practicat per tot tipus de persones sense diferència d'edat o sexe. La seva pràctica segueix unes regles específiques que han de seguir amb atenció, ja que és un exercici profundament estudiat perquè l'evolució física, energètica i mental sigui equilibrat. Els múltiples beneficis del Daruma Taiso (exercicis de Body Dharma) són els següents:

- Enforteix i estira els músculs, tendons i articulacions de tot el cos, tant les estructures més externes com internes.

- Estimula els òrgans interns gràcies als seus moviments coordinats amb un mètode específic de respiració, proporcionant vitalitat màxima.

- Retorna al cos la flexibilitat, energia, agilitat i vitalitat.

- Proporciona al cos ia la ment relaxació i capacitat de concentració.

- Estimula l'energia (Ki) així com desbloqueja l'energia bloquejada.

- Els seus exercicis preparen al practicant de l'art marcial per executar els moviments més complexos.

Al nostre Dojo, situat al bell mig de la Vila de Gràcia, impartim diverses disciplines orientals, fomentant principis tradicionales com l 'esforç, la disciplina, el respecte i l'auto control. Som una escola de valors.

Som un espai d'intercanvi i evolució obert a tothom, sense importar edat ni sexe.

Karate Goju-Ryu Shoreikan

Daruma Taiso

Tatsumi Ryu (Koryu)

Karate Infantil

Kendo

yoga.png

Swasthya Yoga

bottom of page