top of page

Tatsumi Ryu (Koryu)

La base tècnica de l'escola Tatsumi (Tatsumi Ryu) posades en pràctica en batalla, són les dos impressionants tècniques Mukô i Marui, basades en la tècnica de Tachi uchi i Nuki uchi.

A l'escola Tatsumi se la reconeix amb l'àlies de “Zen en moviment” a causa de la seva simplicitat i refinats moviments del cos.

A l'era Tokugawa els clans Okudaira i Hotta van adoptar l'escola Tatsumi com a forma d'entrenament sent comparada amb les altres dues escoles de l'era Edo, la Yagyu Shinkage ryu i la Onoha Ittoryu.

Dins d'aquestes escoles, a part de les tècniques de Iai i Ken jutsu, adopten altres tècniques de combat. Trobem per exemple: Sota jutsu (l'art de la llança), Naginata Jutsu (arma similar a la alabarda), Bo jutsu (Baston llarg), Yawara(tècniques sense arma o utilitzant l'arma de l'adversari), Shuriken Jutsu (llançament de dard), i un llarg grup de disciplines que constitueixen l'essència de la formació d'aquesta gran Escola, i transmesa en tota la seva puresa.

És important afegir que a l'Escola Tatsumi només pot concedir graus el representant a Japó, l'actual Soke, Kato Hiroshi.

 

A Espanya, el representant d'aquesta antiga disciplina, és el Shihan Saito Masaru.

Al nostre Dojo, situat al bell mig de la Vila de Gràcia, impartim diverses disciplines orientals, fomentant principis tradicionales com l 'esforç, la disciplina, el respecte i l'auto control. Som una escola de valors.

Som un espai d'intercanvi i evolució obert a tothom, sense importar edat ni sexe.

Karate Goju-Ryu Shoreikan

Daruma Taiso

Tatsumi Ryu (Koryu)

Karate Infantil

Kendo

yoga.png

Swasthya Yoga

bottom of page